Projects

WE HELPEN MET EEN OPLOSSING

VOOR HET PROBLEEM 

PROJECTS

Toekomst met Nanocoating


Nanocoating wordt gebruikt op verschillende oppervlakten. Mede door de inzet van Nanoc bv leert de industrie de echte waarde van nano coating steeds meer te waarderen.  Te gek dat we zijn genomineerd voor de Tank Storage Award 2020

Container overslag bedrijven zien ook steeds meer de toegevoegde waarde in van nanocoating.

Het bespaart onderhoudskosten en zorgt er voor dat steeds meer onderdelen van hun installaties langer mee gaan en minder gereinigd hoeven te worden. 


Hierdoor zijn er minder werkzaamheden op de kranen

Er is dus minder stil stand en zijn er minder storingen.

Bij Nanoc bv passen we onze werktijden aan naar de klant. We staan klaar in het weekeind en wanneer de klant het nodig acht zelfs in de nacht. 


Veiligheid staat bij ons voorop. Om deze reden zijn onze medewerkers allen VCA-VOL opgeleid en zullen nimmer zichzelf en anderen in gevaar brengen. 

Ook in de chemische industrie

Zien we dat nanocoating steeds vaker wordt ingezet om kosten te besparen op schoonmaak kosten, simpelweg omdat vuil geen kans krijgt zich te hechten. 


Hierdoor zijn er minder storingen en is er minder onderhoud nodig aan lenzen en elechtische installaties als stoplichten en bewakingscamera's

 


CONTACT DETAILS

BTW :NL 860822722B01

KVK  :76 87 93 72


Curieweg 5

3208 KJ Spijkenisse

The Netherlands

Copyright @ All Rights Reserved Nanoc BV

+31(0)85 08 610 51

NEWS & EVENTS


               

Rudolf Hensel en Nanoc BV hebben een overeenkomst over het toepassen van de producten van Hensel in de Nederlandse markt. Op korte termijn worden de medewerkers van Nanoc BV in Hamburg getraind in het aanbrengen van de hoogwaardige producten.