Brandveiligheid

Brandveiligheid coating


NANOC succes door jarenlang ervaring


Dat we als NANOC BV en hechte band hebben met brandveiligheid is geen geheim. Het is dan ook niet vreemd dat we met onze kennis van coatings ook het aanbrengen van brandvertragende coatings kunnen uitvoeren. Hierbij passen we natuurlijk ook de meest hoge kwalitatieve producten toe. We doen dit voor hotels, particuliere vastgoed eigenaren en overheidsgebouwen.


Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met coatings en het werken in gebouwen met een hoge betrouwbaarheidseis. Uiteraard zijn onze mensen VCA-vol opgeleid en nemen we de hoogste veiligheidseisen in acht.


NANOC BV is ook jouw betrouwbare partner!

Interieur abonnementen geven u de zekerheid dat we op vaste tijden en volgens afspraak uw interieur weer komen behandelen. Gordijnen, linnengoed, inrichtingen en overige meubels brandvertragend behandeld met gecertificeerde producten.


Houtskeletbouw zien we steeds vaker toegepast worden, vaak in combinatie met houten gevelafwerking en prachtige houten binnen afwerking.


We komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en de verschillende opties door te nemen.


Staal, beton en overige draagconstructies kunnen door ons worden behandeld met een brandvertragende coating waarmee we tot wel 120 minuten extra bescherming garanderen.


CONTACT DETAILS

BTW :NL 860822722B01

KVK  :76 87 93 72


Curieweg 5

3208 KJ Spijkenisse

The Netherlands

+31(0)85 08 610 51

Copyright @ All Rights Reserved Nanoc BV

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren